20.9 C
Kretinga
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugsėjo 10-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Galite gauti lauktą žinią iš mokymo įstaigos ar užsienio. Atsiras daugiau optimizmo ir toli siekiančių planų. Nepažįstamas žmogus gali raginti priimti svarbų sprendimą.

- Reklama -

JAUTIS. Gali būti, kad gausite žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Galite pasirašyti draudimo, studijų ar reklamos sutartį.


Daugiau informacijos apie nelaimes ir kriminalinius nusikaltimus Lietuvoje – portale 112info.lt


DVYNIAI. Šiandieną aiškinkitės santykius, dalinkitės patirtimi, žiniomis, eikite į konkursus. Turėtų sektis tarpininkauti, megzti bendradarbiavimą, tvarkyti teisinius reikalus.

VĖŽYS. Ši diena jus stimuliuos aplink save siekti tvarkos, švaros. Arba šito reikalaus kažkas kitas, o jums teks rimtai paplušėti, kad įtiktumėte. Turbūt būsite linkę koreguoti savo išorinį įvaizdį.

LIŪTAS. Būsite energingi, kūrybingi. Nusipelnysite aplinkinių simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai, draugai. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos srityje. Stiprių įspūdžių teiks kelionė, jei esate išvykę.

MERGELĖ. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, jo susirūpinimo priežastį. Galbūt turėsite labiau pasirūpinti tėvais, namiškiais. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Galite preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, kelionės ar pan. Turėsite galimybę padaryti įspūdį dominančiam asmeniui.

SKORPIONAS. Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos ar kitos dominančios veiklos sferoje.

ŠAULYS. Regis, nestokosite idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geri patarėjai, vertintojai svetimų reikalų peripetijose. Į savo pusę galite palenkti ne vieną oponentą ar konkurentą.

OŽIARAGIS. Palanki diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Šiandien nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį, veržtis į viešumą. Tai padės išvengti klaidų.

VANDENIS. Šiandien be atvangos dirbsite ir protu, ir liežuviu. Jeigu planuojate susitikti su dominančiais asmenimis, ši diena tinkama. Atgaivintos arba naujos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

ŽUVYS. Prieštaringai veiks viešas dėmesys. Pasistenkite elgtis solidžiau, atsakingiau, tuomet ši diena nenuvils. Būkite pasiruošę rimtiems klausimams, jeigu eisite į darbo pokalbį, oficialų susitikimą.

Geros dienos!

Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Persėdę iš nuosavų automobilių į viešąjį transportą, sutaupytume milijonus

Dėl Rusijos sukelto karo Ukrainoje drastiškai išaugus energijos išteklių kainoms, ES institucijos ragina šalis nares taupyti. Lietuva, kaip ir kitos Europos šalys, parengė energetinių...

Mažėja visuomeninės elektros energijos kainos viršutinės ribos buitiniams vartotojams

Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT), reaguodama į pokyčius didmeninėje energijos rinkoje, prognozuojamą mažesnę elektros energijos rinkos kainą, 2023 m. II pusmečiui nustatė mažesnes visuomeninės...

ORAI: Artimiausios dienos bus švelniai žiemiškos

Sausio 19-os naktį krituliai, vyraus šlapdriba, sniegas. Šiaurės Vakaruose vietomis snigs smarkiai. Kai kur šlapio sniego apdraba, plikledis. Vėjas vakarinių krypčių, 9–14 m/s, kai...

Lietuviškoms Velykoms su „Rimi“ – škotiški kiaušiniai: išbandykite vegetarišką jų versiją pagal virtuvės šefę Godą Juknaitę

Velykos – ypatinga diena, kai galime susitikti su artimiausiais žmonėmis ir kartu praleisti daugiau laiko. Tačiau šią šventę būtų sunku įsivaizduoti prie tuščių stalų,...

Nauji vadovėliai brangs – leidėjai už autorines teises rašytojams moka „kosmines“ sumas, ministerija padėti...

Nuo rugsėjo nelyginėse klasėse bus pradėtos diegti atnaujintos ugdymo programos, todėl šiuo metu rengiami ir nauji lietuvių kalbos ir literatūros vadovėliai. Vadovėlių rengėjai ir leidėjai eilinį kartą susiduria su didelėmis išlaidomis mokant honorarus už...

Šiuo metu mes perrašome visuomenę, priskirdami vyrams naujų vaidmenų

Šiuo metu mes perrašome visuomenę ir savo lūkesčius vyrams, ką ir kaip jie turėtų daryti, vis daugiau priskirdami vyrams įtraukios tėvystės vaidmenų, kurie turi išlikti ir skyrybų atveju, – svarbų šiuo metu Lietuvoje vykstantį...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS